Search

In Stock

Hair Skin & Nails 60 Tableta

  • Trash dhe forcon flokët dhe thonjtë
  • Mbështet formimin e kolagjenit dhe
  • Për flokë, thonjë dhe lëkurë të shëndetshme.

Original price was: 9.45€.Current price is: 6.00€.

AFATI I PËRDORIMIT: 30/10/2024

Bukuria është më shumë se thellësia e lëkurës! Flokë të mëndafshtë, lëkurë e bukur, thonj elegantë - këto shenja të bukurisë nuk ndodhin rastësisht. Duhen vlera ushqyese për t'ju mbajtur që të dukeni më mirë.

Kjo është ajo që ofron formula Swanson Hair, Skin & Nails. Kombinon përbërësit më të mire me vitaminat kryesore B për të siguruar vlera ushqyese optimale për mirëmbajtjen e bukurisë.

  • Trash dhe forcon flokët dhe thonjtë
  • Mbështet formimin e kolagjenit dhe
  • Për flokë, thonjë dhe lëkurë të shëndetshme.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një tabletë dy herë në ditë me ujë.

Paketimi: 60 Tableta

Paralajmërim: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Tablet % Daily Value
Choline (as choline bitartrate) 50 mg 9%
Calcium 35 mg 2%
MSM (methylsulfonylmethane) 700 mg *
Horsetail Grass Stem Extract (Equisetum arvense) (standardized to 7% silica) 250 mg *
L-Cysteine (as L-cysteine HCl) 100 mg *
Inositol 25 mg *
PABA (para-aminobenzoic acid) 25 mg *

Back to Top
Product has been added to your cart