Search

In Stock

Biotin 10000 mcg 60 Softgels

  • Formulë me potencë të lartë prej 10,000 mcg
  • Ofron lëndë ushqyese kryesore për flokët, lëkurën dhe thonjtë.
  • Formula me fuqi të lartë për të rritur nivelet e energjisë

10.00

Biotina shpesh quhet "ushqyesi i bukurisë" për shkak të mbështetjes themelore ushqyese që ofron për flokë, lëkurë dhe thonj të shëndetshëm. Në fakt, shumë nutricionistë evropianë i referohen biotinës si "vitamina H", duke iu referuar "Haar dhe Haut", fjalët gjermane për flokët dhe lëkurën, dhe ju do të gjeni biotinë në shumë produkte për kujdesin e flokëve dhe lëkurës. Mes estetistëve të ndërgjegjshëm për ushqimin, biotina suplementare shihet si praktikisht e domosdoshme për të mbajtur thonjtë e fortë, të trashë dhe flokë të shkëlqyeshëm me trup të shkëlqyer. Por përfitimet e biotinës shkojnë përtej rolit të saj në ruajtjen e një pamjeje të shëndetshme; është i përfshirë në procese të shumta fiziologjike në të gjithë trupin me ndikime të gjera në mirëqenien mendore dhe fizike.

Shumë nga rolet më jetike të biotinës përqendrohen në prodhimin e energjisë, kjo është arsyeja pse suplementet e biotinës janë shfaqur si një preferuar popullor në mesin e atletëve seriozë që kërkojnë të fitojnë një avantazh konkurrues. Shumica e efekteve të rritjes së energjisë të biotinës rrjedhin nga roli i saj qendror në glukoneogjenezën, procesi me të cilin glukoza gjenerohet nga substrate jo karbohidrate si piruvati, acidi laktik dhe glicerina.

  • Formulë me potencë të lartë prej 10,000 mcg
  • Ofron lëndë ushqyese kryesore për flokët, lëkurën dhe thonjtë.
  • Formula me fuqi të lartë për të rritur nivelet e energjisë

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një xhel të butë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Softgel

Amount Per Serving % Daily Value
Biotin

10,000 mcg
33,333%

Back to Top
Product has been added to your cart