Search

In Stock

L-Theanine 100 mg 60 Kapsula

  • Mbështet shëndetin e ekuilibruar mendor dhe mirëqenien emocionale
  • Ruan një ndjenjë qetësie ndërsa qëndron vigjilent
  • Ndihmon në lehtësimin e tensionit nervor

17.35

Përfitoni sa më shumë nga jeta juaj duke larguar stresin me Suntheanine L-Theanine! Ky aminoacid unik është hulumtuar gjerësisht dhe është treguar se promovon relaksim pa shkaktuar përgjumje. Swanson Ultra, me SunTheanine të patentuar, ofron një alternativë të sigurt dhe efektive për t’ju ndihmuar të mbani ritmin me një buzëqeshje në fytyrën tuaj!

  • Mbështet shëndetin e ekuilibruar mendor dhe mirëqenien emocionale:
  • Ruan një ndjenjë qetësie ndërsa qëndron vigjilent:
  • Ndihmon në lehtësimin e tensionit nervor.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë vegjetale një deri në dy herë në ditë me ujë para ngrënies.

Paketimi: 60 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Suntheanine® L-Theanine  100 mg

Back to Top
Product has been added to your cart