Search

In Stock

Ashwagandha 450 mg 100 Kapsula

  • Bimë adaptogjene e cila përdoret tradicionalisht për të nxitur relaksimin
  • Për të ndihmuar në mbështetjen e një përgjigjeje të shëndetshme ndaj stresit të përditshëm,
  • Promovon një mentalitet të qetë dhe të relaksuar.
  • Ndihmon në mbështetjen e ankthit të butë ose të rastësishëm

9.65

Swanson Full Spectrum Ashwagandha është një bimë adaptogjene e mbushur me përfitime të shumta të shëndetit.
Adaptogjenët janë bimë dhe kërpudha jo toksike që ndihmojnë trupin tuaj t'i përgjigjet stresit, ankthit, lodhjes dhe mirëqenies së përgjithshme.
Si një adaptogjen, ashwagandha punon duke mbështetur nivelet normale të kortizolit, kjo nga ana tjetër, balancon përgjigjet tona fiziologjike ndaj stresorëve dhe na ndihmon të "përshtatemi" me stresin më lehtë.
Adaptogjenët e kthejnë trupin tuaj në një ekuilibër të qëndrueshëm duke menaxhuar stresorët fizik dhe mendor.
Këto bimë dhe rrënjë janë përdorur për shekuj në traditat shëruese kineze dhe Ayurvedike, por ato po përjetojnë një rilindje sot.
Kapsulat tona të përshtatshme paketojnë një rrënjë të fuqishme 450 mg të pastër Ashwagandha dhe përmbajnë përbërës me bazë bimore pa përpunim të panevojshëm.

Përshkrimi i Produktit:

  • Bimë adaptogjene e cila përdoret tradicionalisht për të nxitur relaksimin
  • Për të ndihmuar në mbështetjen e një përgjigjeje të shëndetshme ndaj stresit të përditshëm,
  • Promovon një mentalitet të qetë dhe të relaksuar.
  • Ndihmon në mbështetjen e ankthit të butë ose të rastësishëm

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni dy kapsula një deri në dy herë në ditë me ujë.

Paralajmërim: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

2 Capsules % Daily Value
Ashwagandha root (Withania somnifera) 900 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart