Search

In Stock

Diet Duo 120 Kapsula

  • Minimizon ndikimin e karbohidrateve dhe yndyrave dietike
  • Përmban chitosan dhe bllokues të niseshtës së fazës 2
  • Mbështet një peshë trupore të shëndetshme
  • Promovon një metabolizëm të shëndetshëm

32.00

Tani ekziston një formulë që kombinon dy nga dietat më efektive të natyrës për të minimizuar ndikimin e karbohidrateve dhe yndyrave dietike. Swanson Diet Duo është një formulë revolucionare që kombinon fuqinë lidhëse të yndyrës së kitosanit LipoSan ULTRA me aftësitë e kontrollit të karbohidrateve të bllokuesit të niseshtës së Fazës 2. LipoSan ULTRA chitosan është një suplement fibrash që promovon menaxhimin e shëndetshëm të peshës kur kombinohet me një dietë të shëndetshme dhe plan ushtrimesh. Ndërsa produktet e tjera të kitosanit kërkojnë deri në dy orë për të punuar, LipoSan ULTRA shkon në punë menjëherë, duke lidhur yndyrat në dietën tuaj përpara se ato të lidhen me ju. Faza 2 është një ekstrakt i standardizuar i fasules së bardhë që promovon gjithashtu menaxhimin e shëndetshëm të peshës kur kombinohet me një dietë të shëndetshme dhe plan ushtrimesh.

  • Minimizon ndikimin e karbohidrateve dhe yndyrave dietike
  • Përmban chitosan dhe bllokues të niseshtës së fazës 2
  • Mbështet një peshë trupore të shëndetshme
  • Promovon një metabolizëm të shëndetshëm

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni dy kapsula me ujë para çdo vakti. Medikamentet dhe vitaminat e tretshme në yndyrë (A, D, E dhe K) duhet të merren të paktën 4 orë para ose pas gëlltitjes për të siguruar përthithjen.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

2 Capsules % Daily Value
Phase 2 Carb Controller® (Phaseolus vulgaris L.) (white kidney bean–dried bean fraction)  1 g *
LipoSan ULTRA® Chitosan (from shellfish)  500 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart