Search

In Stock

Albion Zink 30 mg 90 Kapsula

  • Mbështet funksionin imunitar
  • Ruan shëndetin e prostatës
  • Lëndë ushqyese thelbësore për shikim të shëndetshëm
  • Mbështet metabolizmin e glukozës

7.05

Swanson Albion Zink mbështet sistemin imunitar, promovon shëndetin e prostatës dhe është thelbësor për shikimin e mirë dhe mbështet metabolizmin e glukozës.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë. Marrja e zinkut me stomakun bosh mund të shkaktojë shqetësime në stomak tek disa njerëz.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Zinc (from Albion® zinc bisglycinate chelate)

30 mg
273%

*Daily Value not established.

color

Green, Yellow

Back to Top
Product has been added to your cart