Search

In Stock

Acidophilus 100 Kapsula

  • Për balancimin e florës së zorrëve
  • Për trajtimin dhe parandalimin e diaresë
  • Problemet si fryerje në stomak
  • Rritë imunitetin

8.80

Lactobacillus Acidophilus janë bakterie të mira të cilat kategorizohen si probiotik, të njohura për mbështetje të traktit digjestiv dhe për florën e zorrëve. Është një nga probiotikët më të njohur dhe më të studiuar.
Zakonisht bakteriet i mendojmë si të këqija për ne por bakteriet si Lactobacilus Acidophilus ofrojnë benefite të shumta për organizmin.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni dy kapsula me ujë para vaktit.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

2 Capsules % Daily Value
Lactobacillus acidophilus (2 billion CFU†) 10 mg

Back to Top
Product has been added to your cart