Search

In Stock

Mafloril 30 Kapsula

Suplement ushqimor i bazuar në probiotikë dhe fibër akacie prebiotike, për të mbështetur mikrobiotën e zorrëve.

16.90

Suplement ushqimor i bazuar në probiotikë dhe fibër akacie prebiotike, për të mbështetur mikrobiotën e zorrëve.

Sistemi tretës strehon 50% të potencialit mbrojtës të trupit kundër agjentëve të huaj.

Ai përmban 100,000 miliardë baktere thelbësore “të mira”. Kjo florë endogjene e zorrëve është shumë e ndjeshme ndaj ndryshimeve: një dietë e larmishme ose e modifikuar dobët, stresi i përditshëm etj. mund ta çekuilibrojë atë.

Udhëzime për përdorim: 1 kapsulë në ditë, mundësisht në mëngjes me stomak bosh ose ndërmjet vakteve, me një gotë ujë.

Rekomandime: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Ruajeni në temperaturën e dhomës, larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të konsumohet si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Rekomandohet të mos tejkalohet doza e rekomanduar. Konsumimi më i mirë para fundit: shih në paketim.

Përbërësit: niseshte misri, kapsulë vegjetale (HPMC), kompleks fermenti laktik (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium animalis lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Lacticaseibacillus paracasei, Lactiplantibacillus plantarum™, Lacticaber.

Informations nutritionnelles moyennes 1 gélule
Ferments lactiques 

Dont :

  • Lactiplantibacillus plantarum 14D
  • Bifidobacterium animalis lactis Bi1
  • Bifidobacterium breve Bbr8
  • Bifidobacterium bifidum SP9
  • Lactobacillus acidophilus LA3
  • Lacticaseibacillus paracasei IMC502
  • Lacticaseibacillus rhamnosus IMC501
  • Fibres d’Acacia – FibregumTM
10 milliards UFC 

.

  • 4 milliards UFC
  • 2.5 milliards UFC
  • 2.5 milliards UFC
  • 250 millions UFC
  • 250 millions UFC
  • 250 millions UFC
  • 250 millions UFC
  • 50 mg

Back to Top
Product has been added to your cart