Search

In Stock

L-Citruline 60 Kapsula

Maksimizoni energjinë tuaj me Swanson Ultra Pharmaceutical Grade L-Citrulline.

14.50

Maksimizoni energjinë tuaj me Swanson Ultra Pharmaceutical Grade L-Citrulline. Si një lojtar kyç në ciklin e uresë, L-citrullina rrit prodhimin e energjisë qelizore duke ndihmuar në eliminimin e nënprodukteve metabolike që mund të shkaktojnë lodhje. Ai gjithashtu vepron si një pararendës i oksidit nitrik, duke mbështetur qarkullimin e shëndetshëm në indet e muskujve. Kapakët tanë të perimeve përmbajnë L-citruline të klasës farmaceutike Kyowa Quality™, e prodhuar nëpërmjet një procesi fermentimi të pronarit që siguron pastërti dhe fuqi të qëndrueshme.

Përdorimi i sugjeruar
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë vegjetale një deri në dy herë në ditë me ujë.

Përbërës të tjerë
Hipromeloza (kapsula vegjetariane), laurat kalciumi.

Paralajmërimet
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts
Serving Size: 1 Veggie Capsule
Amount Per Serving %Daily Value
Kyowa Quality™
L-Citrulline
850 mg *
*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart