Search

In Stock

Colostrum 120 Kapsula

Për mbështetje ultra të fuqishme të sistemit imunitar, asgjë nuk mundet Swanson High Immunoglobulin Colostrum

26.00

Për mbështetje ultra të fuqishme të sistemit imunitar, asgjë nuk mundet Swanson High Immunoglobulin Colostrum! Këto kapsula kolostrumi super të përqendruara përmbajnë një përmbajtje të madhe imunoglobuline prej 40 për qind - 15 për qind më shumë se kolostrumi ynë i zakonshëm. Nuk do të gjeni askund një shtesë më të fuqishme kolostrum!

Përdorimi i sugjeruar
Si një shtesë diete, merrni dy kapsula një deri në dy herë në ditë me ujë në stomak bosh.

Përbërës të tjerë
Xhelatinë, miell orizi, silicë, acid stearik.

Përmban qumësht.

Paralajmërimet
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts
Serving Size: 2 Capsules
Servings Per Container: 60
Amount Per Serving %Daily Value
Colostrum
(a form of milk) (from bovine) [40% immunoglobulins (400 mg)]
1 g *
*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart