Search

In Stock

Olioseptil Voies-Urinaires 15 Kapsula

I paraqitur në kapsula vegjetale, trakti urinar OLIOSEPTIL® është një kompleks me vajra esencialë 100% të pastër dhe natyralë dhe të kimiotipizuar, të mikroemulsifikuar në një suport të vajit të ullirit të presim të ftohtë të parë, në kapsulë vegjetale.

8.00

Afati i përdorimit deri më: 31.05.2024 (SASI E LIMITUAR)

I paraqitur në kapsula vegjetale, trakti urinar OLIOSEPTIL® është një kompleks me vajra esencialë 100% të pastër dhe natyralë dhe të kimiotipizuar, të mikroemulsifikuar në një suport të vajit të ullirit të presim të ftohtë të parë, në kapsulë vegjetale.
Ky kompleks përmban vaj esencial të koprës, i cili kontribuon në funksionimin e sistemit urinar dhe nxit eliminimin e ujit nga veshkat. Ideale në rastet e ndjeshmërisë individuale, ose që nga shqetësimi i parë.

Back to Top
Product has been added to your cart