Search

In Stock

Sweet Wormwood 425 mg 90 Kapsula

Përmbajtja: Sweet Wormwood (Artemisia annua) (aerial parts) 425 mg.

Paketimi: 90 Kapsula

13.00

Wormwood ose Artemisia annua ka qenë prej kohësh e preferuar tradicionalisht për të mbështetur mbrojtjen e shëndetit në Kinë dhe tani po bëhet më e popullarizuar në mbarë botën falë rritjes së interesit për atë që mund të ketë kjo bimë për optimizimin e mirëqenies njerëzore. Kapsulat Swanson Full Spectrum Wormwood përmbajnë pluhur artemisia 100% të pastër për mbështetje tradicionale të shëndetit.

Hulumtimet kanë identifikuar shumë përbërës bioaktivë në Wormwood, më emocionuesi është artemisinina, e cila gjendet në gjethet e bimës. Ndërsa kjo sasi ndryshon me çdo grumbull, gjethet e thara zakonisht përmbajnë rreth 1% artemisininë.

Përveç kësaj, Artemisia annua përmban gjithashtu një profil të larmishëm ushqyes me praninë e aminoacideve, vitaminave dhe mineraleve dhe elementëve thelbësorë për shëndetin dhe mund të përmbajë metabolitë dytësorë si monoterpenet, sesquiterpenet dhe komponimet fenolike, të cilat ofrojnë mbështetje antioksiduese.

Përmbajtja: Sweet Wormwood (Artemisia annua) (aerial parts) 425 mg.

Paketimi: 90 Kapsula

 

Back to Top
Product has been added to your cart