Search

Out of stock

Sweet Wormwood 425 mg 90 Kapsula

Përmbajtja: Sweet Wormwood (Artemisia annua) (aerial parts) 425 mg.

Paketimi: 90 Kapsula

13.00

Wormwood ose Artemisia annua ka qenë prej kohësh e preferuar tradicionalisht për të mbështetur mbrojtjen e shëndetit në Kinë dhe tani po bëhet më e popullarizuar në mbarë botën falë rritjes së interesit për atë që mund të ketë kjo bimë për optimizimin e mirëqenies njerëzore. Kapsulat Swanson Full Spectrum Wormwood përmbajnë pluhur artemisia 100% të pastër për mbështetje tradicionale të shëndetit.

Hulumtimet kanë identifikuar shumë përbërës bioaktivë në Wormwood, më emocionuesi është artemisinina, e cila gjendet në gjethet e bimës. Ndërsa kjo sasi ndryshon me çdo grumbull, gjethet e thara zakonisht përmbajnë rreth 1% artemisininë.

Përveç kësaj, Artemisia annua përmban gjithashtu një profil të larmishëm ushqyes me praninë e aminoacideve, vitaminave dhe mineraleve dhe elementëve thelbësorë për shëndetin dhe mund të përmbajë metabolitë dytësorë si monoterpenet, sesquiterpenet dhe komponimet fenolike, të cilat ofrojnë mbështetje antioksiduese.

Përmbajtja: Sweet Wormwood (Artemisia annua) (aerial parts) 425 mg.

Paketimi: 90 Kapsula

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me vakte.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara përdorimit nëse jeni duke marrë ilaçe me recetë ose keni një gjendje mjekësore. Përdorimi afatgjatë duhet të mbikëqyret dhe monitorohet nga një profesionist i kujdesit shëndetësor.

Back to Top
Product has been added to your cart