Search

In Stock

C-Vitamin 1000 mg 45 Tableta

Tre komponent të rëndësishëm në një tabletë për të rritur imunitetin, kombinimi i Vitaminës C me Zink dhe Vitamin D3 në një tablet retard.

3.90

Tre komponent të rëndësishëm në një tabletë për të rritur imunitetin, tani kur kemi nevojë më së shumti, kombinimi i vitaminës C me zink dhe vitaminë D3 në një tablet retard

Vitamina C kontribuon në zvogëlimin e lodhjes dhe rraskapitjes, mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidues, mirëmbajtjen e funksionit normal psikologjik dhe funksionimin normal të sistemit nervor. Rritë apsorbimit e hekurit dhe gjithashtu kontribuon në formimin e duhur të kolagjenit dhe përmes kësaj në mirëmbajtjen e gjendjes normale të enëve të gjakut, lëkurës, dhëmbëve, kërcit, kockave. Rroli i vitaminës D në organizëm është esencial, vazhdon të vlerësohet lartë nga profesionistët shëndetsorë, për shëndetin e eshtrave, sistemin kardiovaskular, sistemin nervor dhe shumë benefite tjera. Zinku mbështet dhe mbron sistemin imunitarë dhe ndihmon trupin në luftimin e sëmundjeve. Është i rëndësishëm në formimin e ligamenteve, metabolizmin e yndyrnave, proteinave dhe karbohidrateve.

Përmbajtja: Vit. C1000 mg & Zink 15 mg & D3 10 μg

Paketimi: 45 Kapsula

PARALAJMËRIME

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Mbajeni larg fëmijëve.

Back to Top
Product has been added to your cart