Search

In Stock

Vitamin D3 2000 – 100 Kapsula

Vitamina D3 për funksionim normal të sistemit imunitar.

5.60

Vitamina D3 kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, përthithjen/shfrytëzimin normal të kalciumit dhe fosforit, nivelin normal të kalciumit në gjak dhe ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm. Vitamina D luan një rol në ndarjen e qelizave.

Përdorimi i sygjeruar: 1 kapsulë e butë në ditë për të rriturit

Paketimi: 100 kapsula të buta

Back to Top
Product has been added to your cart