Search

In Stock

Balepou Spray Kundër Morrave 100 ml

BALEPOU spray është një repelent i morrave të kokës, i cili duhet të përdoret si një veprim parandalues.
Lufton kundër morrave të kokës me butësi dhe efikasitet.
Formula e tij ekskluzive, kombinon ujin organik me lule livando me vajra esencialë, për të mbrojtur lëkurën e fëmijëve çdo ditë.

7.70

BALEPOU spray është një repelent i morrave të kokës, i cili duhet të përdoret si një veprim parandalues.
Lufton kundër morrave të kokës me butësi dhe efikasitet.
Formula e tij ekskluzive, kombinon ujin organik me lule livando me vajra esencialë, për të mbrojtur lëkurën e fëmijëve çdo ditë.

Pa paraben dhe pa alkool.
Nuk përmbajnë fenoksietanol.
Aroma e livandës.
Mund të përdoret aq sa nevojitet gjatë gjithë vitit shkollor pasi është i padëmshëm për lëkurën e kokës apo flokët.

Udhëzime: Tundeni përpara përdorimit. Spërkateni në flokë (Spërkoni 8 herë = 1ml) dhe masazhojeni për 3 minuta që të përhapet në mënyrë të njëtrajtshme. Mos e shpërlani ose fshini. Filloni sërish pas krehjes së flokëve sikur përdorni llak (spërkatni rreth 4 herë = 0.5ml). dhe në pëlhura të ndjeshme për t’u kontaminuar (jakë, shall, kapele…). Përdoreni çdo ditë nëse është e nevojshme. Për të maksimizuar rezultatet, kombinoni atë me PEDIAKID Balépou Shampoo.

Paralajmërime: Përdorni produkte biocide me kujdes. Lexoni njoftimin dhe informacionin në lidhje me produktin përpara përdorimit. Lani duart pas përdorimit. Mos e spërkatni në fytyrë. Mos e fut në sy. Nëse ndodh kontakt: shpërlajeni tërësisht me ujë të pastër për disa minuta. Nëse mbani lentet e kontaktit, hiqni ato nëse është e mundur. Vazhdoni të shpërlani. Nëse skuqja vazhdon: konsultohuni me mjekun tuaj. Ruajeni në temperaturën e dhomës. Mbroni nga nxehtësia dhe lagështia. E pershtatshme për fëmije mbi 3 vjec. Nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, konsultohuni me mjekun tuaj përpara përdorimit. Përdorimi duhet të monitorohet nga një i rritur. Mos e gëlltit. Vetëm përdorim i jashtëm. Mos e aplikoni në plagë ose lëkurë të irrituar.

Back to Top
Product has been added to your cart