Search

In Stock

Vitamin D3 20ml

Ruan shëndetin e kockave dhe dhëmbëve dhe përforcon mbrojtjen natyrore.

6.50

PEDIAKID® Vitamina D3 është bërë me përbërës 100% me burim natyral dhe nuk përmban konservues. Suplementi PEDIAKID Vitamine D3 është i pasur me vitaminë D3 me burim natyral. Formula e tij u konceptua për t’u gëlltitur siç duhet, duke ruajtur kështu shëndetin e kockave dhe dhëmbëve dhe duke përforcuar mbrojtjen natyrore.

Pediakid Vitamine D3 ofron 200UI për pikë, duke lejuar më shumë fleksibilitet në dozë dhe plotësojnë më mirë nevojat e çdo fëmije të vetëm.

Udhëzime: Tundeni përpara përdorimit. Merrni 1 deri në 2 pika në ditë me një marrje. Në dyshim, konsultohuni me mjekun tuaj përpara përdorimit. Mund të gëlltitet e pastër (drejtpërsëdrejti në gjuhë ose të administrohet me një lugë çaji) ose të përzihet me ushqim gjysmë të lëngshëm (kos, salcë molle, …) mundësisht të ftohtë. Mund të merret në mëngjes, në mesditë ose në mbrëmje.

Trajtim 1-mujor me energji të rinovueshme. I përshtatshëm për të sapolindurit dhe të vegjëlit. Mund të përdoret nga të rriturit e moshës 15+.

Paralajmërim: Nëse fëmija juaj tashmë është nën trajtim të pasur me vitaminë D ose konsumon qumësht të pasuruar me vitaminë D, konsultohuni me një mjek përpara përdorimit. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Mbroni nga ekspozimi ndaj nxehtësisë dhe dritës. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Përdoret më së miri para datës së skadencës.

Përbërësit: Vaj luledielli Oleik i deodorizuar, Vitamina D3 100% përbërës natyralë me prejardhje nga lanolina, antioksidant: Vitaminë E natyrale.

Supplement facts 

2 drops (0,08 ml)
Naturally sourced Vitamin D3 25 μg* (500% DV)

Back to Top
Product has been added to your cart