Search

In Stock

Gommes P’tit Biotic

PEDIAKID Gommes P’tit Biotic ndihmon në mbështetjen e florës së zorrëve.

 

7,70

Ndihmon në mbështetjen e florës së zorrëve

2 gummies / ditë = 1 billion Probiotics

4 lloje të Probiotikëve

PEDIAKID ® Gommes P’tit Biotic janë bërë me pektin molle. Formula e produktit nuk përmban aromë artificiale ose ngjyrues dhe as konservues.

Suplement goma përtypëse në formë ariu i bërë me fermente laktike

PEDIAKID® gommes P’tit Biotic kombinon 4 lloje probiotike që punojnë në sinergji (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus), të përzgjedhura rigorozisht për vetitë e tyre dhe që i nënshtrohen një trajtimi specifik për të siguruar stabilitet të përsosur.

Dy goma në ditë sjellin një miliard probiotikë në organizëm. PEDIAKID® gommes P’tit Biotic ofron një formulë argëtuese, praktike dhe natyrale për fëmijët.

Pa gluten. Nuk përmbajnë ngjyrues artificial dhe aromë apo konservues.

  • Prodhuar me pektin molle – Shije natyrale molle – 60 gome

Udhëzime:  2 goma në ditë. I përshtatshëm për fëmijët e moshës 3+.Mund të përdoret nga të rriturit e moshës 15+.

Paketimi: 60 Goma

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Të ruhet larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Më e mira para datës së skadencës.

Supplement facts  2 gummy bears (4,6 g) 
  Lactobacillus casei HA-108

  Lactobacillus acidophilus HA-122

  Lactobacillus plantarum HA-119

  Streptococcus thermophilus HA-110

400 millions

300 millions

200 millions

100 millions

 

Back to Top
Product has been added to your cart