Search

In Stock

Probiotiques 10-M 10 Qese

PEDIAKID Probiotiques 10-M të zgjedhura për të rivendosur ekuilibrin në florën e zorrëve.

9,45

Sjell ekuilibër në florën e zorrëve

  • 4 lloje probiotike: 10 miliardë fermente të garantuara për paketë.
  • I pasuruar me zink për të forcuar sistemin imunitar

Sistemi tretës potencialisht pret 50% të mbrojtjes së organizmit. Ka 100000 miliardë baktere esenciale “të mira”. Flora e zorrëve tek fëmijët është ende e papjekur, pra e ndjeshme ndaj çdo shqetësimi të mundshëm. Një dietë jo e shëndetshme, stresi i lidhur me rritjen ose marrja e antibiotikëve mund të luajnë një rol në çekuilibër.

PEDIAKID® Probiotiques 10-M u përpunua me fermente laktike (lactobacillus casei, lactobacillus acidophilus, lactobacillus plantarum, streptococcus thermophilus) të zgjedhura për të rivendosur ekuilibrin në florën e zorrëve.

Inulina e çikores plotëson formulën që nxit rritjen e baktereve të mira të zorrëve.

PEDIAKID® Probiotiques-10M është i pasur me diglicina zink që përfiton nga disponueshmëria optimale bio, duke forcuar kështu sistemin imunitar.

Pa gluten – Pa shije – Pa ngjyrues – I përshtatshëm për të rriturit e moshës 15+

Paketimi: 10 qese pluhuri të gatshme për t’u tretur në ujë

Udhëzimet: Mosha 6 muaj +

1 qese në ditë në mëngjes ose në mbrëmje para ngrënies. Zbrazni përmbajtjen në një gotë dhe shtoni ujë për t’u tretur. Mund të përzihet me ushqim gjysmë të lëngshëm (kos, salcë molle,…), mundësisht <37°C.

Trajtim 10-ditor. I përshtatshëm për të rriturit e moshës 15+

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. I mbrojtur nga nxehtësia dhe lagështia. Të përdoret si pjesë e një diete të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Përdoret më së miri përpara datës së skadencës në paketim. Të ruhet në temperaturën e dhomës.

Average nutritional information Per sachet (2 g)
Lactic ferments equivalent to 10 billion ferments
Zinc  3 mg (30% AR)
Chicory Inulin  900 mg

Back to Top
Product has been added to your cart