Search

In Stock

Gommes Omega 3

PEDIAKID Gommes Omega 3 për rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijëve.

7,80

Merr pjesë në rritjen dhe zhvillimin normal të fëmijëve, mbështet funksionin kognitiv

  • E pasur me omega 3
  • Vitaminat A, B5, B6, E dhe zink
  • Formulë praktike me një shije të shijshme

PEDIAKID® gommes oméga 3 janë bërë me pektin molle. Ato janë pa gluten, pa laktozë dhe nuk përmbajnë konservues ose ngjyrues artificial dhe aromë.

Suplement gomë përtypëse në formë ariu i pasur me omega 3, vitamina dhe zink.

Gjatë vitit shkollor, aktiviteti intelektual mund të jetë shumë kërkues për fëmijët (përqendrimi, kujtesa, trajnimi…). Kjo është arsyeja pse gomat PEDIAKID oméga 3 përmbajnë vaj liri të pasur me omega 3 (si acidi alfa-linoleik), duke favorizuar një zhvillim të shëndetshëm. Ato janë gjithashtu të pasura me vitamina E, B5, B6, A dhe zink të cilat mbështesin funksionet njohëse si kujtesa (zinku), shikimi (vitamina A), sinteza e neurotransmetuesve (vitamina B5) dhe funksionimi i sistemit nervor (vitamina B6).

Pa gluten – pa laktozë. Nuk përmbajnë konservues ose ngjyrues artificial dhe aroma. Formula argëtuese dhe praktike e krijuar posaçërisht për fëmijët.

Prodhuar me pektin molle – Aromë natyrale limoni. Paketim 60 gummies.

Udhëzime: I përshtatshëm për fëmijët e moshës 3+. Merrni 2 goma në ditë.

Mund të përdoret nga të rriturit e moshës 15+.

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Ruajeni në temperaturën e dhomës. Mbroni nga lagështia. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Përdoret më së miri para datës së skadencës.

Supplement facts:

2 gummies (4.6 g)
Flaxseed oil (Linum usitatissimum)  46 mg
Including Omega 3 (alpha-linolenic acid 23 mg
Vitamin A  120 μg (15% DV)
Vitamin E  4 mg (33% DV)
Vitamin B5  6 mg (100% DV)
Vitamin B6  1.4 mg (100% DV)
Zinc 1.5 mg (15% DV)

Back to Top
Product has been added to your cart