Search

In Stock

5-HTP 50 mg 60 Kapsula

Swanson 5-HTP punon brenda trupit për të promovuar nivele të shëndetshme të serotoninës, një hormon që ndihmon në rregullimin e humorit dhe modeleve të gjumit. 5-HTP mbështet prodhimin e serotoninës, e cila rregullon humorin

Mbështet një gjumë të qetë dhe rigjenerues; Promovon mirëqenien mendore dhe emocionale; Promovon një humor të ekuilibruar dhe pozitiv; Për gjumë të shëndetshëm dhe më të thellë.

8,10

Swanson 5-HTP punon brenda trupit për të promovuar nivele të shëndetshme të serotoninës, një hormon që ndihmon në rregullimin e humorit dhe modeleve të gjumit. 5-HTP mbështet prodhimin e serotoninës, e cila rregullon humorin dhe është një pararendës i melatoninës. Ai mbështet mirëqenien mendore dhe emocionale, duke ndihmuar në promovimin e një humor të shëndetshëm dhe të ekuilibruar. Një formulë e shkëlqyer për nevojat ditore të mirëmbajtjes, çdo kapsulë ofron 50 mg 5-HTP të pastër për plotësim të besueshëm të përditshëm.

  • Mbështet një gjumë të qetë dhe rigjenerues
  • Promovon mirëqenien mendore dhe emocionale
  • Promovon një humor të ekuilibruar dhe pozitiv
  • Promovon gjumë të shëndetshëm dhe më të thellë

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë një deri në dy herë në ditë me ujë me stomakun bosh.

Paketimi: 60 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni duke marrë një antidepresant me recetë ose nëse jeni shtatzënë ose duke ushqyer me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse keni një gjendje mjekësore ose nëse jeni duke marrë ndonjë medikament me recetë. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

 1 Capsule % Daily Value
L-5 HTP (L-5 hydroxytryptophan) (Griffonia simplicifolia seed extract) 50 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart