Search

In Stock

Inositol 650 mg 30 Kapsula

Promovon mirëqenien mendore dhe emocionale

Mbështet shëndetin dhe funksionin e mëlçisë

Një anëtar i familjes së vitaminave B

6.85

Inositol është pjesë e grupit të vitaminave B. Inositol është karbohidrat që gjendet në trupin tuaj, si dhe në ushqime dhe shtesa dietike (suplemente). Inositoli luan një rol në shumë procese trupore. Prandaj, është studiuar për përfitimet e mundshme shëndetësore. Inositol është një ndër suplementet më premtues në promovimin e fertilitetit te gratë, ndihmon te rastet me PCOS, luan rol kyç në transmetimin e sinjaleve nervore të nevojshme për mirëqenien mendore dhe emocionale është i rëndësishëm për funksionet e neurotransmetuesve. Ai shërben si një komponent bazë për një sërë lajmëtarësh kimikë dhe ndihmon në ndikimin e aktiviteteve të të tjerëve si serotonina.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

Paketimi: 30 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Inositol   650 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart