Search

In Stock

Triple Mushroom Complex 60 Kapsula

  • Kërpudha shiitake, reishi dhe maitake 100% me barishte të plota për mbështetje të imunitetit
  • E njohur tradicionalisht për të mbështetur energjinë, për të reduktuar lodhjen dhe për të promovuar një humor të shëndetshëm
  • Formula Full Spectrum® përmban përbërës me bazë bimore pa përpunim
  • Rrit energjinë, zvogëlon lodhjen dhe promovon një humor të shëndetshëm

11.00

Ashtu si bimët e tjera në linjën Swanson Premium Full Spectrum, suplementi ynë dietik Triple Mushroom Complex është një formulë 100% e pastër tradicionale bimore. Thjesht kërpudha shiitake, reishi dhe maitake të pastër, me cilësi të lartë, me barishte të plota, diçka që prisni nga Swanson Health Products. Merret nga vendndodhja e tij vendase, e testuar për pastërti dhe siguri dhe është prodhuar nën kontrollet më të rrepta të cilësisë. Përfitoni sa më shumë nga përpjekjet për mbështetjen e sistemit tuaj imunitar me Kompleksin tonë të Trefishtë të Kërpudhave me Spektër të plotë.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni duke marrë ndonjë medikament me recetë ose keni një gjendje mjekësore. Ndërpriteni përdorimin nëse shfaqen simptoma të pazakonta.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Maitake Mushroom (Grifola frondosa) (fruiting bodies)

200 mg
*
Reishi Mushroom (Ganoderma lucidum) (fruiting bodies)

200 mg
*
Shiitake Mushroom (Lentinus edodes) (fruiting bodies)

200 mg
*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart