Search

In Stock

St. John’s Wort 60 Kapsula

Mbështet rregullimin e humorit dhe mirëqenien emocionale
Nxit një ndjenjë qetësie
Formula e plotë e bimëve me spektër të plotë

4.80

Swanson St. John's Wort udhëheq rrugën në suplemente për shëndetin mendor dhe emocional. Gjethet dhe lulet nga kjo kaçubë përdoren për të mbështetur gjendjen shpirtërore dhe shëndetin emocional duke ndihmuar trupin tuaj kur ndiheni të stresuar dhe nervozë. St. John's Wort është bërë një nga suplementet bimore më të njohura në botë, falë mbështetjes unike që ofron për mirëqenien emocionale.

Pershkrimi  i Produktit:
Mbështet rregullimin e humorit dhe mirëqenien emocionale
Nxit një ndjenjë qetësie
Formula e plotë e bimëve me spektër të plotë

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë midis vakteve ose siç rekomandohet nga ofruesi juaj i kujdesit shëndetësor.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Nuk rekomandohet për gratë shtatzëna ose në laktacion. Nëse jeni duke marrë një mjekim me recetë, duke përfshirë pilula kontraceptive, konsultohuni me një profesionist të kujdesit shëndetësor përpara se të merrni këtë produkt. Ky produkt mund të shkaktojë që lëkura dhe sytë të bëhen fotosensitive. Shmangni ekspozimin e gjatë ndaj dritës natyrale të diellit ose dritave të sallonit për rrezitje. Ndërpriteni përdorimin nëse shfaqet skuqje ose inflamacion i lëkurës.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
St. John’s Wort (aerial parts)

375 mg
*

Back to Top
Product has been added to your cart