Search

In Stock

Kalcium me Vitamin D & K 100 Kapsula

Ushqimi thelbësor për mirëmbajtjen e përditshme të kockave
Formula e kombinuar për përdorim të dobishëm të kalciumit në trup
Ofron vitamina D dhe K së bashku me 3 forma të kalciumit për mbështetje sinergjike të skeletit

8.15

Një burim i jashtëzakonshëm i lëndëve ushqyese thelbësore për mirëmbajtjen e kockave, Swanson Calcium me Vitaminat D & K ofron vitamina cilësore me një çmim të përballueshëm.
I krijuar për t'u dhënë kockave tuaja lëndët ushqyese që u nevojiten për t'i mbajtur ato të shëndetshme dhe të forta, Kalciumi me Vitamina D & K është një formulë gjithëpërfshirëse që kombinon tre forma të kalciumit me mbështetjen sinergjike të vitaminave D dhe K.
Çdo kapsulë e përshtatshme përmban 350 mg kalcium nga hidroksid kalciumi, karbonat kalciumi dhe citrat kalciumi - plus 30 mcg vitaminë K dhe 3.3 mcg (133 IU) vitaminë D.

Përshkrimi i Produktit

  • Ushqimi thelbësor për mirëmbajtjen e përditshme të kockave
  • Formula e kombinuar për përdorim të dobishëm të kalciumit në trup
  • Ofron vitamina D dhe K së bashku me 3 forma të kalciumit për mbështetje sinergjike të skeletit

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë dy deri në tre herë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, keni një gjendje mjekësore ose jeni duke marrë ilaçe, veçanërisht ilaçe për hollimin e gjakut.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Vitamin D (as cholecalciferol)

3.3 mcg
17%
Vitamin K (as phytonadione)

30 mcg
25%
Calcium (from calcium hydroxide, calcium carbonate, calcium citrate)

350 mg
27%

Back to Top
Product has been added to your cart