Search

In Stock

Vitamin D3 4000 – 100 Tableta

Vitamina D3 për funksionim normal të sistemit imunitar.

6.45

Vitamina D3 kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar, përthithjen/shfrytëzimin normal të kalciumit dhe fosforit, nivelin normal të kalciumit në gjak dhe ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm. Vitamina D luan një rol në ndarjen e qelizave.

Përdorimi i sygjeruar: 1 kapsulë e butë në ditë për të rriturit

Paketimi: 100 kapsula të buta

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve të vegjël. Mos e tejkaloni sasinë e rekomanduar të konsumit ditor! Konsumimi i suplementit dietik nuk zëvendëson një dietë të ekuilibruar, të përzier dhe një mënyrë jetese të shëndetshme! Nuk rekomandohet konsumimi i produktit në rast të niveleve të larta të kalciumit në gjak ose në urinë, ose në rast të gurëve në veshka që përmbajnë kalcium! Gjatë dozimit të produktit, duhet të merret parasysh përmbajtja e vitaminës D në produkte të tjera.

Suplement Facts

Active ingredients 1 soft capsule NRV*
Vitamin D3 50 µg (2000 IU) NRV*= 1000%

Back to Top
Product has been added to your cart