Search

In Stock

Extra Strength Melatonin 5 MG 60 Kapsula

  • Ndihmon në mbështetjen e një cikli të shëndetshëm gjumë-zgjim
  • Mund të rivendosë modelet normale të gjumit
  • Nivelet e duhura të melatoninës janë të lidhura me njohjen e shëndetshme dhe menaxhimin e stresit
  • Etiketim transparent

8.90

Rivendosni orarin tuaj të gjumit dhe zgjimit në rrugën e duhur me Swanson Extra Strength Melatonin. Çdo kapsulë jep një melatoninë të fuqishme prej 5 mg për të ndihmuar në rivendosjen e modeleve normale të gjumit.

Shtimi i një suplementi melatonine në rutinën tuaj të natës mund të ndihmojë në mbështetjen e niveleve të shëndetshme në trup, në mënyrë që të merrni gjumin rigjenerues që ju nevojitet.

Përshkrimi i Produktit

  • Ndihmon në mbështetjen e një cikli të shëndetshëm gjumë-zgjim
  • Mund të rivendosë modelet normale të gjumit
  • Nivelet e duhura të melatoninës janë të lidhura me njohjen e shëndetshme dhe menaxhimin e stresit
  • Etiketim transparent

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë me ujë gjysmë ore para gjumit.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Meqenëse melatonina mund të shkaktojë përgjumje, mos drejtoni një makinë ose përdorni pajisje të rënda pas marrjes. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, keni një gjendje autoimune ose një çrregullim depresiv ose jeni nën 16 vjeç. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara përdorimit nëse jeni duke përjetuar vështirësi të gjata të gjumit, keni një gjendje mjekësore ose nëse jeni duke marrë ndonjë medikament me recetë.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Melatonin

5 mg
*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart