Search

In Stock

Ginkgo me Vinpocetinë 60 Kapsula

  • Nxit qarkullim të shëndetshëm, nxit kujtesën dhe mbështet përqendrimin.
  • Çdo kapsulë jep 40 mg gingko të standardizuar dhe 5 mg vinpocetinë

10.70

1+1 GRATIS

Afati i përdorimit deri më: 30/04/2024

Swanson’s Ginkgo & Vinpocetine është një kombinim unik i ekstraktit të standardizuar të ginkgo dhe ekstraktit të më trukut që është një mënyrë e shkëlqyer për të nxitur kujtesën dhe përqendrimin. Një kombinim perfekt bimor për një mendje aktive!.

  • Nxit qarkullim të shëndetshëm, nxit kujtesën dhe mbështet përqendrimin.
  • Çdo kapsulë jep 40 mg gingko të standardizuar dhe 5 mg vinpocetinë

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni dy kapsula dy deri në tre herë në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi: 60 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë, mund të mbeteni shtatzënë ose jeni duke ushqyer me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse merrni medikamente për hollimin e gjakut ose nëse keni ose keni pasur një çrregullim të koagulimit të gjakut ose presion të ulët të gjakut. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

 2 Capsules % Daily Value
Ginkgo Biloba Leaf Extract (standardized to 24% flavone glycosides, 6% terpene lactones)  80 mg *
Vinpocetine (extract from periwinkle plant) (whole plant)  10 mg

Back to Top
Product has been added to your cart