Search

In Stock

Ginkgo Biloba Extract 30 Kapsula

Ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm njohës
Mund të ndihmojë në mbështetjen e shëndetit të trurit dhe sistemit nervor
Tradicionalisht përdoret për të promovuar fokusin dhe avantazhin mendor

4.15

Jepni një nxitje bimore trurit tuaj me Swanson Ginkgo Biloba! Kjo formulë unike është e standardizuar për të përmbajtur 24% glikozide flavone dhe 6% laktone terpene për fuqi të garantuar në çdo kapsulë. Ekstraktet e gjetheve të Ginkgo biloba janë përdorur në Kinë për gati 5000 vjet si një mënyrë për të mbështetur kujtesën dhe mprehtësinë mendore. Shishja me madhësi provë e Swanson Premium Ginkgo Biloba përmban 30 racione.

Përshkrimi i Produktit:
Ndihmon në ruajtjen e funksionit të shëndetshëm njohës
Mund të ndihmojë në mbështetjen e shëndetit të trurit dhe sistemit nervor
Tradicionalisht përdoret për të promovuar fokusin dhe avantazhin mendor

Përdorimi i Sugjeruar:
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë me ujë gjatë vakteve të mëngjesit dhe të mbrëmjes.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni duke marrë medikamente, veçanërisht medikamente për hollimin e gjakut ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Ginkgo biloba Leaf Extract (standardized to 24% flavone glycosides, 6% terpene lactones)

60 mg
*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart