Search

Out of stock

Valerian Root 475 mg 100 Kapsula

  • Nxit një ndjenjë qetësie dhe relaksi
  • Mbështet një gjumë të qetë dhe rigjenerues
  • Pë nxitjen e relaksimit dhe lehtësimin e tensionit nervor

8.60

Swanson Valerian Root është një nga bimë kryesore e dedikuar për të relaksuar mendjen tuaj për të promovuar pushim dhe përtëritje. Çdo kapsulë përmban 475 mg rrënjë të pastër valeriane për relaksim efektiv dhe restaurues.

  • Nxit një ndjenjë qetësie dhe relaksi
  • Mbështet një gjumë të qetë dhe rigjenerues
  • Pë nxitjen e relaksimit dhe lehtësimin e tensionit nervor

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një deri në dy kapsula me ujë një orë para gjumit.

Paketimi: 100 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mund të shkaktojë përgjumje. Mos e përdorni gjatë vozitjes ose përdorimit të pajisjeve të rënda. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse jeni duke marrë medikamente me recetë, veçanërisht qetësues ose qetësues, ose nëse keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

2 Capsules % Daily Value
Valerian Root (Valeriana officinalis) 950 mg *

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart