Search

In Stock

Biotin 10000 mcg 60 Softgels

  • Formulë me potencë të lartë prej 10,000 mcg
  • Ofron lëndë ushqyese kryesore për flokët, lëkurën dhe thonjtë.
  • Formula me fuqi të lartë për të rritur nivelet e energjisë

9.70

Biotina shpesh quhet “ushqyesi i bukurisë” për shkak të mbështetjes themelore ushqyese që ofron për flokë, lëkurë dhe thonj të shëndetshëm. Në fakt, shumë nutricionistë evropianë i referohen biotinës si “vitamina H”, duke iu referuar “Haar dhe Haut”, fjalët gjermane për flokët dhe lëkurën, dhe ju do të gjeni biotinë në shumë produkte për kujdesin e flokëve dhe lëkurës. Mes estetistëve të ndërgjegjshëm për ushqimin, biotina suplementare shihet si praktikisht e domosdoshme për të mbajtur thonjtë e fortë, të trashë dhe flokë të shkëlqyeshëm me trup të shkëlqyer. Por përfitimet e biotinës shkojnë përtej rolit të saj në ruajtjen e një pamjeje të shëndetshme; është i përfshirë në procese të shumta fiziologjike në të gjithë trupin me ndikime të gjera në mirëqenien mendore dhe fizike.

Shumë nga rolet më jetike të biotinës përqendrohen në prodhimin e energjisë, kjo është arsyeja pse suplementet e biotinës janë shfaqur si një preferuar popullor në mesin e atletëve seriozë që kërkojnë të fitojnë një avantazh konkurrues. Shumica e efekteve të rritjes së energjisë të biotinës rrjedhin nga roli i saj qendror në glukoneogjenezën, procesi me të cilin glukoza gjenerohet nga substrate jo karbohidrate si piruvati, acidi laktik dhe glicerina.

  • Formulë me potencë të lartë prej 10,000 mcg
  • Ofron lëndë ushqyese kryesore për flokët, lëkurën dhe thonjtë.
  • Formula me fuqi të lartë për të rritur nivelet e energjisë

Supplement Facts

Serving Size 1 Softgel

Amount Per Serving % Daily Value
Biotin

10,000 mcg
33,333%

Back to Top
Product has been added to your cart