Search

In Stock

Shampo Zbukuruese – Speciale për flokë të ngjyrosur

Promovon hidrimin brenda flokëve dhe kështu e mbron atë nga dehidratimi falë proteinave të gruritRuan pigmentet në zemër të flokëve për një ngjyrë të qëndrueshme falë vajit të lulediellit. Një ngjyrë e bukur duke qenë një ngjyrë që ruan vetveten, EffiColor ofron dy trajtime plotësuese “Flokët me ngjyra të veçanta” për të përmirësuar ngjyrën tuaj në mënyrë natyrale. pa parabene.


 

7.60

Është formuluar me proteina gruri për t'u kujdesur për flokët e lyer, për t'i ushqyer ato në thellësi, për të përmirësuar reflektimet dhe për të ringjallur ngjyrat. Flokët janë më të fortë, mëndafsh dhe rrezatojnë shëndet.

Promovon hidrimin brenda flokëve dhe kështu e mbron atë nga dehidratimi falë proteinave të gruritRuan pigmentet në zemër të flokëve për një ngjyrë të qëndrueshme falë vajit të lulediellit. Një ngjyrë e bukur duke qenë një ngjyrë që ruan vetveten, EffiColor ofron dy trajtime plotësuese "Flokët me ngjyra të veçanta" për të përmirësuar ngjyrën tuaj në mënyrë natyrale. pa parabene.

Udhëzime për përdorim: Aplikojeni në flokë të lagur, masazhoni butësisht. Lëreni të veprojë për disa çaste më pas shpëlajeni tërësisht me ujë të ftohtë. Përsëriteni operacionin nëse është e nevojshme. Për më shumë efektivitet, përdorni përveç balsamit për rigjenerimin e shkëlqimit - Special për flokë të lyer.

Back to Top
Product has been added to your cart