Search

In Stock

Efficolor – Ngjyrosje Natyrale – 01 e Zezë

Gama e ngjyrave EffiColor është zhvilluar posaçërisht duke përdorur formula novatore dhe të buta që errësojnë, ndriçojnë ose përmirësojnë ngjyrën tuaj natyrale duke respektuar ndjeshmërinë e lëkurës së kokës.

7.60

Gama e ngjyrave EffiColor është zhvilluar posaçërisht duke përdorur formula novatore dhe të buta që errësojnë, ndriçojnë ose përmirësojnë ngjyrën tuaj natyrale duke respektuar ndjeshmërinë e lëkurës së kokës. Falë përbërësve të tij aktivë (Vaj Argani, Keratinë), flokët tuaj janë të ushqyer thellë, të mbrojtur dhe me shkëlqim jashtëzakonisht të lartë. Tekstura e tij kremoze aplikohet lehtë, nuk rrjedh dhe mund të aplikohet çdo muaj thesht mund t'i kryeni vet në shtëpi dhe t'i jepni flokëve një shkëlqim të ri! Të zgjedhësh një ngjyrë natyrale do të thotë të favorizosh natyrën dhe shëndetin e flokëve tuaj. Ndryshe nga ngjyrosja kimike, ngjyrosja natyrale respekton flokët duke i dhënë atyre fleksibilitet, shkëlqim dhe energji. Mbulimi i shkëlqyer i flokëve të bardhë, nuancat me reflektime dhe rezistenca shumë e mirë me kalimin e kohës e bëjnë atë një domosdoshmëri për ngjyrosjen natyrale. Nëse dëshironi të ndryshoni pamjen tuaj, zgjidhni EffiColor® Cream Colors Hair.

I sigurt: pa amoniak, pa resorcinol, pa paraben, pa parafenilenediamine• Efektive: mbulon 100% të flokëve gri, deri në 2 ose 3 nuanca pak a shumë• Rrezatim: shkëlqim i lartë falë vajit të arganit• Ultra e butë: rekomandohet për skalpe të ndjeshme, erë e këndshme• Lehtë për t'u përdorur: aplikues tub, teksturë kremi që nuk pikon mund të aplikohet vet në shtëpi.

Çdo kuti përmban: 1 shishe 60 ml krem ​​emulsioni, 1 tub krem ​​ngjyrues për flokë 40 ml, 1 qeskë banjë stabilizuese pas ngjyrosjes 15 ml, 1 palë doreza, 1 udhëzime përdorimi. Midis secilës ngjyrë, përdorni shampon e zbukurimit - Special për flokë të lyer EffiColor për të ringjallur ngjyrën tuaj.

Back to Top
Product has been added to your cart