Search

In Stock

Vitamin D3 Higher Potency 2000 IU 250 Kapsula

  • Mbështet shëndetin e kockave, mirëqenien e imunitetit dhe më shumë
  • Promovon përthithjen e kalciumit në trup
  • Forma më aktive biologjikisht e D3

9.65

Vitaminë D3 me fuqi të lartë prej 2000 IU nga Swanson, tani në paketim ekonomik 250 kapsula!  Vitamina D ka marrë shumë shtyp nga studiuesit dhe profesionistët e shëndetësisë. Është më i njohur për promovimin e shëndetit të kockave, imunitetit dhe emocional. Nivelet optimale të vitaminës D shoqërohen gjithashtu me përmirësimin e forcës së muskujve dhe mirëmbajtjes së presionit të gjakut.

  • Mbështet shëndetin e kockave, mirëqenien e imunitetit dhe më shumë
  • Promovon përthithjen e kalciumit në trup
  • Forma më aktive biologjikisht e D3

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi: 250 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

1 Capsule % Daily Value
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 50 mcg 250%

Back to Top
Product has been added to your cart