Search

In Stock

Vitamin B6 100 MG 30 Kapsula

  • Mbështet prodhimin e energjisë dhe mirëqenien e përgjithshme kardiovaskulare
  • Ruan funksionin e shëndetshëm të sistemit nervor
  • Mbështet metabolizmin normal të yndyrës dhe proteinave

3.40

Vitamina B6 Swanson ka shumë përfitime në trup. Për një, ai mbështet ndarjen normale të karbohidrateve, proteinave dhe yndyrave, duke luajtur një rol thelbësor në metabolizmin e energjisë. Gjithashtu punon me acid folik dhe vitaminë B12 për të promovuar shëndetin kardiovaskular. Çdo kapsulë jep 100 mg vitaminë B6.

Përshkrimi i Produktit

  • Mbështet prodhimin e energjisë dhe mirëqenien e përgjithshme kardiovaskulare
  • Ruan funksionin e shëndetshëm të sistemit nervor
  • Mbështet metabolizmin normal të yndyrës dhe proteinave

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Vitamin B-6 (from pyridoxine HCI)

100 mg
5,882%

Back to Top
Product has been added to your cart