Search

Out of stock

Black Cumin Seed 60 Kapsula

Ruan shëndetin imunitar
Mbështet ekuilibrin mikrobial
Mbështet shëndetin e frymëmarrjes

7.50

Fara e Kuminit të Zi Full Spectrum® (Nigella sativa) është një ilaç historik që ushqen gjithë trupin tuaj. Historia e qimnonit të zi si një ndihmë shëndetësore daton që nga faraonët e Egjiptit. Përdorimi i tij përmendet në Bibël, fjalët e profetit Muhamed dhe në shumë tekste të tjera të lashta. Sot ne e dimë se këto fara të vogla kanë mbi 100 përbërës, shumë prej të cilëve ende nuk janë identifikuar, por duket se ofrojnë ushqim unik për shëndetin dhe mirëqenien e njeriut. Kapsulat tona të farës së qimnonit të zi me spektër të plotë japin pluhur të pastër dhe të plotë të farës për përdorim të përditshëm të përshtatshëm.

PËRDORIMI I SUGJERUAR:
Si një shtesë diete, merrni një kapsulë një deri në dy herë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM:
Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Black Cumin (Nigella sativa) (seed)

400 mg
*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart