TOP SUPLEMENTET PËR PLAKJEN AKTIVE

Askush nuk mund ta ndalojë kalimin e kohës, por kjo nuk do të thotë se ne nuk mund të gëzojmë një mënyrë jetese të shëndetshme dhe aktive ndërsa plakemi. Në fakt, me mbështetjen e duhur ushqyese, të shijoni aktivitetet tuaja të preferuara për vitet në vijim është një qëllim që të gjithë mund të aspirojmë.

Çfarë është plakja aktive?
Plakja aktive ka të bëjë me mbajtjen e një stili jetese që përfshin aktivitete dhe rutina të shëndetshme për një kohë të gjatë. Plakja aktive përfshin gjithashtu promovimin e rehatisë dhe energjisë në mënyrë që të mund të vazhdoni të shijoni llojet e aktiviteteve që doni për vitet në vijim.

Si mund të mbështes plakjen aktive?
Ka shumë mënyra për të qëndruar aktiv dhe për të shijuar plakjen e shëndetshme. Këtu janë disa hapa të thjeshtë që mund të ndërmerrni duke filluar nga sot:

Qëndroni aktiv! Vazhdoni të shijoni aktivitetet tuaja të preferuara, si shëtitja në mëngjes.
Rutinat e përditshme të shtrirjes janë një mënyrë tjetër e shkëlqyer për të mbajtur gjakun të pompohet dhe muskujt dhe nyjet tuaja në gjendje të shkëlqyer.
Mbani kontakt! Mbajtja e marrëdhënieve pozitive me miqtë dhe familjen është një pjesë e rëndësishme e mbështetjes së njohjes së shëndetshme me kalimin e kohës.
Promovoni energjinë dhe ushqimin me suplementet e duhura për të plotësuar dietën tuaj të shëndetshme dhe për t'i dhënë trupit tuaj mjetet që i nevojiten për të promovuar mirëqenien afatgjatë.

CoQ10—Një lëndë ushqyese e rëndësishme për mbrojtjen antioksidante, CoQ10 është e nevojshme për prodhimin e adenozinës trifosfatit (ATP) dhe është thelbësor për ruajtjen e energjisë qelizore si dhe promovimin e shëndetit të zemrës.1

Vitamina C—Kjo vitaminë e tretshme në ujë është një central elektrik i përfitimeve të shëndetshme të plakjes, duke luajtur një rol thelbësor në rritjen dhe riparimin e indeve në të gjithë trupin, duke mbështetur gjithashtu formimin e kolagjenit, thithjen e hekurit dhe funksionin e shëndetshëm imunitar gjatë gjithë vitit.

Vaji i peshkut Omega-3—Acidet yndyrore omega-3 që gjenden në vajin e peshkut dihet se mbështesin shëndetin kognitiv përveç promovimit të funksionit më të butë të kyçeve dhe shëndetit të përgjithshëm kardiovaskular.

Glukosamina, Kondroitina dhe MSM - Secili prej këtyre lëndëve ushqyese të rëndësishme luan një rol kryesor në promovimin e nyjeve të shëndetshme dhe të rehatshme për një afat të gjatë. Formulat popullore të kombinimit nënkuptojnë se ju mund të shijoni përfitimet e kombinuara në një shtesë të vetme të përshtatshme.

Ultimate 16 Strain Probiotic — Një suplement i mbushur me energji i krijuar për të promovuar dhe rimbushur mikrobet e shëndetshme në traktin tuaj gastrointestinal të nevojshëm për të mbështetur shëndetin e gjallë të tretjes dhe imunitetit.