Search

In Stock

Gommes Vitamin C

PEDIAKID Gommes Vitamin C ndihmon në rritjen e nivelit të energjisë, metabolizmit energjik dhe mbrojtjeve natyrore.

7.70

Ndihmon në rritjen e nivelit të energjisë, metabolizmit energjik dhe mbrojtjeve natyrore

100% me burim natyral

Ekstrakti i kokrra të kuqe Acerola

Formulë praktike me aromë natyrale dhe të shijshme

Gummet PEDIAKID ® Gommes vitamine C janë bërë me pektin molle. Pa laktozë,  nuk përmbajnë konservues apo aroma dhe ngjyrues artificialë.

Suplement ushqimor me gomë në formë ariu i bërë me ekstrakte kokrra të kuqe acerola të titruar në vitaminë C.

Përmban ekstrakte të kokrra të kuqe acerola të pasura me vitaminë C, duke kontribuar në uljen e lodhjes dhe rritjen e metabolizmit energjik dhe mbrojtjes natyrore. Formula e tij është pa xhelatinë, pa gluten, pa laktozë. Nuk përmban konservues ose ngjyrues dhe aromë artificiale.

Projektuar për të qenë të shëndetshëm, praktik dhe qesharak për fëmijët.

E bërë me pektin molle, me aromë të shijshme natyrale të qershisë - enë me 60 arinj.

Udhëzime: I përshtatshëm për fëmijët e moshës 3+.

Merrni 2 goma në ditë, mundësisht në mëngjes. Mund të përdoret nga të rriturit e moshës 15+.

Trajtimi 30-ditor i rinovueshëm nëse është e nevojshme.

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Të ruhet larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Më e mira para datës së skadencës.

Supplement facts:

2 gummies (4.6g)
Acerola berry extract 368 mg
Including naturally sourced vitamin C  80 mg (100% AR)

Back to Top
Product has been added to your cart