Search

In Stock

Boron Bororganic 60 Kapsula

Promovon kocka të forta dhe të shëndetshme
Khelat për absorbim të optimizuar dhe biodisponibilitet
Bori gjithashtu mbështet nivele të shëndetshme të testosteronit

5.15

Kockat e forta dhe të shëndetshme kanë nevojë për bor, por ky mineral mund të jetë sfidues për trupin që ta përthithë. Swanson Boron nga Albion's® Bororganic Glycine optimizon përthithjen dhe disponueshmërinë biologjike për të siguruar plotësim efektiv. Albion është lider në mineralet me përthithje të lartë, duke prodhuar minerale dietike të pashembullta që mund t'i besoni. Çdo kapsulë jep 6 mg bor.

Përshkrimi i Produktit:
Promovon kocka të forta dhe të shëndetshme
Khelat për absorbim të optimizuar dhe biodisponibilitet
Bori gjithashtu mbështet nivele të shëndetshme të testosteronit

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ushqim dhe ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Boron (from Albion® bororganic glycine)

6 mg
*

Back to Top
Product has been added to your cart