Search

In Stock

Vitamin E-400 me Selenium 90 Softgels

Ofron mbrojtje antioksiduese kardiovaskulare
Mbështet funksionin e shëndetshëm imunitar
Gjithashtu punon për të mbrojtur dhe ruajtur shëndetin e prostatës

12.60

Kjo përzierje mbron vërtet! Swanson E-400 me Selen punon për të mbrojtur qelizat dhe indet në të gjithë trupin tuaj. I përqendruar shumë në indet e organeve si zemra dhe prostata, seleni është një nga mineralet më aktivë antioksidues. Në kombinim, seleni dhe vitamina E punojnë edhe më mirë për të mbrojtur shëndetin tuaj të mirë.

Përshkrimi i Produktit:
Ofron mbrojtje antioksiduese kardiovaskulare
Mbështet funksionin e shëndetshëm imunitar
Gjithashtu punon për të mbrojtur dhe ruajtur shëndetin e prostatës

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtojcë diete, merrni një xhel të butë një deri në dy herë në ditë me ushqim dhe ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Softgel

Amount Per Serving % Daily Value
Vitamin E (as dl-alpha tocopheryl acetate and d-alpha tocopheryl)

268 mg
1,787%
Selenium (from selenium yeast)

50 mcg
91%

Back to Top
Product has been added to your cart