Search

In Stock

Diarea 7 Qese

PEDIAKID Diaréa i përshtatshëm për të sapolindurit.

13,25

Në rast të gastro enteritit të rëndë ose diarresë të lidhur me marrjen e antibiotikëve – I përshtatshëm për të sapolindurit

  • 2 tipe të Probiotikëve – 10 billion ferments të garantuar për qese
  • Lactobacillus rhamnosus + Bifidobacterium animalis

Suplement që përdoret për qëllime mjekësore: Për të sapolindurit dhe të vegjëlit që kanë mungesë të lëndëve ushqyese kur preken nga gastro enteriti ose diarreja e shkaktuar nga marrja e antibiotikëve ose helmimi.

PEDIAKID® Diaréa® mund të plotësojë një produkt hidratimi. Ai përmban 2 lloje fermenti laktik (Lactobacillus rhamnosus Rosell®-11 et Bifidobacterium animalis subsp lactis Lafti®B94), i zgjedhur me kujdes për t’iu përshtatur nevojave ushqimore të të porsalindurve dhe të vegjëlve në rast të një gastro enteriti të rëndë ose diarre të shkaktuar nga një trajtim antibiotik. . Një qese përmban 10 miliardë probiotikë të kombinuar me fibra prebiotike të akacies të cilat zhvillojnë rritjen e mirë të baktereve të zorrëve. Mikrobiota e zorrëve restaurohet dhe bakteret e mira zëvendësojnë ato që shkaktojnë probleme, duke zvogëluar frekuencën e feçeve. Pa gluten – pa laktozë pa alergjen. Aromë neutrale.

Paketimi: 7 pako – shije neutrale.

Udhëzimet: Që nga lindja. 1 pako në ditë. Zbrazni në shishen e foshnjës dhe shtoni qumësht ose përzieni me një sasi të vogël uji ose përzieni me ushqim të përshtatur (<37°C). Mundësisht merret para ose gjatë ngrënies. Mund të përdoret për të plotësuar një produkt hidratimi për 7 ditë.

Paralajmërime: Përdorni PEDIAKID Diarea nën mbikëqyrjen e mjekut. Pediakid Diarea nuk mund të jetë i vetmi burim ushqimor. Ky produkt u formulua për t’iu përshtatur nevojave specifike ushqimore të të porsalindurve dhe të vegjëlve (përfshirë deri në moshën 5 vjeç), që vuajnë nga diarre të rënda të shkaktuara nga gastro enteriti i rëndë ose marrja e antibiotikëve. Të ruhet në një mjedis të freskët dhe të thatë. Asnjë administrim parenteral. Më e mira para datës së skadencës.

Back to Top
Product has been added to your cart