Search

In Stock

Specific Femme 60 Kapsula

Kombinimi unik i vitaminave, mineraleve, ekstrakteve bimore, aminoacideve dhe probiotikëve, Vitamin’22 Specific Femme është përgjigja për të gjitha gratë që duan një trajtim themelor të përshtatur vërtet me nevojat e tyre.

10.50

Ne kemi nevoja specifike sipas moshës sonë, zakoneve tona të të ngrënit dhe stilit të jetesës, por edhe sipas gjinisë. Trupat e femrave dhe meshkujve nuk janë identikë dhe për këtë arsye edhe nevojat mikro-ushqyese ndryshojnë.

Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar një formulë Specifike Femme për t’i siguruar trupit femëror të gjithë mikronutrientët thelbësorë që plotësojnë me maturi dietën.

Kombinimi unik i vitaminave, mineraleve, ekstrakteve bimore, aminoacideve dhe probiotikëve, Vitamin’22 Specific Femme është përgjigja për të gjitha gratë që duan një trajtim themelor të përshtatur vërtet me nevojat e tyre.

Udhëzime për përdorim: 2 kapsula në ditë, të merren me vakt, mundësisht në mëngjes, me një gotë të madhe ujë. Trajtim 30-ditor, i rinovueshëm.

Rekomandime: Ruajeni jashtë mundësive të fëmijëve, larg nxehtësisë dhe lagështisë. Të konsumohet si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Rekomandohet të mos tejkalohet doza e rekomanduar. Konsumimi më i mirë para fundit: shih në paketim.

Përbërësit: karbonat kalciumi, kapsula vegjetale (HPMC, ngjyrosja: kompleksi i bakrit të klorofilinave), oksid magnezi, vitaminë C, laktat hekuri, ekstrakt shege i titruar në acid ellagjik, pluhur i rrënjës së xhensenit të kuq, hidroklorur L-lizine, L-triptofan, vitaminë , fermente laktike (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, qumësht), beta-karotinë, vitaminë B9, klorur kromi, emulsifikues: stearat magnezi, citrate mangani, borat natriumi, agjent kundër ngjitjes: silicë, vitaminë B6, vitaminë D12, vitaminë K1.

Informations nutritionnelles moyennes Pour 2 gélules
Ferments lactiques (Lactobacillus rhamnosusLactobacillus acidophilus) 2 milliards de ferments vivants
Extrait de Grenade (Punica granatum)  50 mg
Ginseng rouge (Panax ginseng CA Meyer) 50 mg
L-lysine  50 mg
L-tryptophane 50 mg
ProVitamine A (Bétacarotène) 4,8 mg*
Vitamine C 80 mg*
Vitamine D 5 µg*
Vitamine E 12 mg*
Vitamine B6 1,4 mg*
Vitamine B9 200 µg*
Vitamine B12 2,5 µg*
Vitamine K 25 µg (33% AR)
Calcium 120 mg (15% AR)
Magnésium 57 mg (15% AR)
Fer 14 mg*
Chrome 25 µg (62.5% AR)
Manganèse 2 mg*
Bore 1 mg

Back to Top
Product has been added to your cart