Search

In Stock

Magnesium Marin + B6 60 Kapsula

Nutriexpert Marine Magnesium B6+ kombinon përbërësit aktivë me efekte sinergjike në një formulë unike.

6.90

Një element gjurmë i pranishëm natyrshëm në trupin tonë, magnezi është thelbësor për funksionimin e duhur të tij. Meqenëse trupi nuk ka rezerva të magnezit, ai duhet të furnizohet çdo ditë. Magnezi Detar nga uji i përqendruar i detit përfiton nga biodisponueshmëria e shkëlqyer.

Nutriexpert Marine Magnesium B6+ kombinon përbërësit aktivë me efekte sinergjike në një formulë unike.

Udhëzime për përdorim: 2 kapsula në ditë, mundësisht të merren me vakte, me një gotë ujë.

Rekomandime: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve, nxehtësisë dhe lagështisë. Të konsumohet si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një stili jetese të shëndetshëm. Rekomandohet të mos tejkalohen sasitë e treguara. Më së miri konsumohet përpara datës së shënuar në paketim.

Ingrédients : Maltrodextrine, Magnésium Marin, gélule (gélatine), extrait de feuilles de Mélisse, antiagglomérants, agents : stéarate de magnésium, talc, Vitamine B6

Informations nutritionnelles moyennes Pour 2 gélules
Extrait de feuilles de Mélisse 50 mg
Magnésium  150 mg (40% AR)
Vitamine B6  1,6 mg (114% AR)

Back to Top
Product has been added to your cart