Search

In Stock

Collagen Hydrolysate Powder 454 gr

  • Proteina e pastër e kolagjenit për lëkurë të shëndetshme, flokë, kyçe dhe më gjerë
  • Ofron kolagjen me cilësi të lartë dhe bio-disponueshme
  • Përmban aminoacide kryesore si glicina, prolina dhe lizina

28.35

Swanson Collagen Hydrolyzate Powder ofron sasi të larta të aminoacideve kryesore si glicina, prolina dhe lizina, të cilat janë thelbësore për ruajtjen e indit lidhës të shëndetshëm.
Pluhuri ultra i pastër nuk përmban absolutisht asnjë mbushës, aromë, ngjyra apo aditivë të çfarëdo lloji, duke ofruar një zgjidhje të pastër për ata që kërkojnë plotësimin e plotë të proteinave sistematike.

Kolagjeni i hidrolizuar është një burim i shkëlqyer i proteinave me cilësi të lartë, bio-disponueshme me një profil specifik të aminoacideve që ushqen fjalë për fjalë indet e buta si kërci, lëkura dhe më shumë. Në fakt, deri në 30 për qind të peshës sonë trupore është kolagjen!

Përshkrimi i Produktit

  • Proteina e pastër e kolagjenit për lëkurë të shëndetshme, flokë, kyçe dhe më gjerë
  • Ofron kolagjen me cilësi të lartë dhe bio-disponueshme
  • Përmban aminoacide kryesore si glicina, prolina dhe lizina

Paketimi: 454 gr.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, përzieni një lugë (4.2 g) në një gotë ujë ose lëng 8 ons dy herë në ditë. Lugë e përfshirë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Scoop (4.2 g)

Servings Per Container 108

Amount Per Serving % Daily Value
Calories

15
Protein

4 g
Collagen Hydrolysate (bovine)

4.2 g
*
Typical Amino Acid Profile:

Glycine

882 mg
*
Proline

538 mg
*
Hydroxyproline

512 mg
*
Glutamic Acid

433 mg
*
Alanine

374 mg
*
Arginine

307 mg
*
Aspartic Acid

252 mg
*
Lysine

147 mg
*
Serine

130 mg
*
Leucine

113 mg
*
Valine

101 mg
*
Phenylalanine

88 mg
*
Threonine

80 mg
*
Isoleucine

63 mg
*
Hydroxylysine

63 mg
*
Histidine

46 mg
*
Tyrosine

42 mg
*
Methionine

38 mg

Back to Top
Product has been added to your cart