Search

rounds

NEW

SonicX900
Electrical Brush

Now with special price -30%

 • Anti-Bacterial
 • Anti-Virus

Shop now

NEW

NEW

New stylish colors
now available!

Choose a color that really matches
your personality

Shop now

Effective and reliable
protection for your teeth

The brush handle fits perfectly in the hand, is slim and beautifully made.

icon

Health Certificate 2000 -
professional care

The highest quality and protection for your
teeth
icon

Sonic cleaning
and whitening power

At the same time, it protects and whitens
icon

3 types
of cleaning tips

Round, rectangular and super-wide

Your one and only
online pharmacy!

Only this week 30% to 50% cheaper!

 • Up to 5 users simultaneously
 • Has HEALTH certificate

About

Choose your style

Berberine 400 mg 60 Kapsula

16.00
 • Promovon nivele të shëndetshme të kolesterolit dhe glukozës tashmë brenda intervalit normal
 • Mbështet metabolizmin e sheqerit në gjak
 • Mbështet shëndetin kardiovaskular
 • Mund të mbështesë përpjekjet tuaja për menaxhimin e peshës

Albion Magnesium Glycinate 133 mg 90 Kapsula

10.30
 • Mbështet shëndetin e nervave, muskujve, kockave dhe zemrës
 • Forma glycinate mineral të patentuar promovon përthithjen optimale
 • Promovon relaksimin e mendjes dhe trupit për t'ju ndihmuar të bëni një gjumë të qetë gjatë natës

Albion Zink 30 mg 90 Kapsula

7.00
 • Mbështet funksionin imunitar
 • Ruan shëndetin e prostatës
 • Lëndë ushqyese thelbësore për shikim të shëndetshëm
 • Mbështet metabolizmin e glukozës

Join our newsletter and get $20 discount!

Follow @MYMEDI on instagram

Can not refresh Instagram token. It may be incorrect.Instagram has returned invalid data.
Back to Top
Product has been added to your cart