Search

Out of stock

Whey Protein Powder Çokollatë

  • Ushqim me proteina të larta pa hormone me enzimë bimore Aminogen
  • Për shëndet të përgjithshëm dhe zhvillim të muskujve
  • 17 gram proteina për një racion, me aromë të shijshme kakao holandeze

23.90

Është bërë me koncentratin më të mirë të proteinës së hirrës jo të denatyruar, pa acid dhe të përpunuar në të ftohtë nga lopët e ushqyera me bar që nuk trajtohen me hormone. Ky pluhur proteine ​​përfshin gjithashtu enzimën e patentuar të bimëve Aminogen për të rritur përthithjen dhe mbajtjen.

  • Ushqim me proteina të larta pa hormone me enzimë bimore Aminogen
  • Për shëndet të përgjithshëm dhe zhvillim të muskujve
  • 17 gram proteina për një racion, me aromë të shijshme kakao holandeze

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, përzieni një lugë (28 g) me të paktën 6 deri në 8 oz ujë të ftohtë ose pijen tuaj të preferuar. Lugë e përfshirë

Paketimi: 420 gr

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, përzieni një lugë (23 gram) me të paktën 6 deri në 8 oz ujë të ftohtë ose pijen tuaj të preferuar. Lugë e përfshirë.

SHËNIM: Përdoreni këtë produkt vetëm si një shtesë ushqimore. Mos përdorni për humbje peshe.

Back to Top
Product has been added to your cart