Search

In Stock

Vitamin C 60 Goma

  • Mbështet një sistem imunitar të shëndetshëm
  • Ka një mbrojtje antioksiduese kundër radikaleve të lira
  • Promovon shëndetin e përgjithshëm enzimatik me vitaminë C
  • Me shije portokalli

Original price was: 10.20€.Current price is: 8.00€.

AFATI I PËRDORIMIT: 31/07/2024

Përjetoni të gjitha përfitimet e fuqishme shëndetësore të vitaminës C në formë të gomave përtypëse për të rritur me shije të këndshme nga Swanson. Si një antioksidant, vitamina C siguron mbrojtje kundër stresit oksidativ të shkaktuar nga radikalet e lira, duke shërbyer gjithashtu si një kofaktor në shumë funksione enzimatike thelbësore në të gjithë trupin.

Swanson Adult Vitamin C Goma përtypëse kanë  aromë natyrale portokalli, ngjyrues me ekstrakt anatto dhe përfshijnë vetëm përbërës jo OMGJ. Shihni vetë se sa argëtuese dhe e shijshme mund të jetë ushqimi më i shëndetshëm!

  • Mbështet një sistem imunitar të shëndetshëm
  • Ka një mbrojtje antioksiduese kundër radikaleve të lira
  • Promovon shëndetin e përgjithshëm enzimatik me vitaminë C
  • Me shije portokalli

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, përtypni dy çamçakëz në ditë. Përtypeni mirë përpara se të gëlltisni. Gummies mund të ngjiten së bashku, por kjo nuk ndikon në fuqinë, cilësinë ose efikasitetin e produktit.

Paketimi: 60 Goma

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

2 Gummies % Daily Value
Calories  20
Total Carbohydrates 5 g 2%†
Total Sugars 4 g *
Includes 4 g Added Sugars 8%
Vitamin C (as ascorbic acid)  250 mg 278%
Sodium  15 mg 1%

†Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. *Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart