Search

In Stock

Vas Komplex Forte – 40 Tableta

Përbërësit e kompleksit të hekurit nxisin përthithjen dhe përdorimin e hekurit, duke kontribuar kështu në formimin normal të gjakut.

6.20

Përbërësit e kompleksit të hekurit nxisin përthithjen dhe përdorimin e hekurit, duke kontribuar kështu në formimin normal të gjakut.

Hekuri është thelbësor për formimin e gjakut dhe rrjedhimisht për furnizimin adekuat të trupit me oksigjen. Acidi folik luan një rol themelor në formimin e gjakut dhe është thelbësor për ndarjen e qelizave.

Vitamina C dhe zinku ndihmojnë në përthithjen e hekurit dhe janë të rëndësishme për formimin e qelizave të kuqe të gjakut.

Përdorimi i sygjeruar: 1 tabletë në ditë.

Paketimi: 40 tableta

Suplement Facts

Hekur………………………………………………………………………………………. 18 mg
Acid folik…………………………………………………………………………………. 400 ug
Vitamin C……………………………………………………………………………….. 100 mg
Zink……………………………………………………………………………………….. 100 mg

 

Back to Top
Product has been added to your cart