Search

Out of stock

Lithium Orotate 5 mg 60 Kapsula

  • Mbështet disponimin e shëndetshëm, mirëqenien emocionale, sjelljen dhe kujtesën
  • Ofron mbrojtje antioksiduese
  • Mbështet aktivitetin e neurotransmetuesve

11.00

Litiumi është një element gjurmë i vlefshëm. Kripërat e litiumit janë përdorur për një sërë aplikimesh për shëndetin e njeriut që nga shekulli i 19-të.
Sot, orotati i litiumit me dozë të ulët është i disponueshëm si një shtesë diete.
Kjo formë e litiumit në Swanson Ultra Litium Orotate lidh jonet e litiumit me acidin orotik dhe ndryshon pak nga format e tjera si aspartati i litiumit.
Orotati i litiumit duhet të përdoret me kujdes nën mbikëqyrjen e një profesionisti të kualifikuar shëndetësor.

  • Mbështet disponimin e shëndetshëm, mirëqenien emocionale, sjelljen dhe kujtesën
  • Ofron mbrojtje antioksiduese
  • Mbështet aktivitetin e neurotransmetuesve

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë vegjetale në ditë me ushqim dhe ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Ky produkt duhet të përdoret vetëm nën mbikëqyrjen e një profesionisti të kujdesit shëndetësor. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji ose merrni ndonjë medikament me recetë, veçanërisht ilaqet kundër depresionit ose MAOI.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

Serving Size 1 Veggie Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Lithium (from lithium orotate)

5 mg
*

Back to Top
Product has been added to your cart