Search

Out of stock

Sulforaphane 400 mcg 60 Kapsula

  • Rrit kapacitetin detoksifikues të mëlçisë
  • Mbështet mbrojtjen e trupit kundër stresit oksidativ dhe dëmtimit të qelizave
  • Ofron mbështetje antioksiduese

11.00

Është një fakt i njohur se brokoli ka fuqi të fuqishme mbrojtëse të qelizave, por nëse doni ta shfrytëzoni sa më shumë, do t’ju duhet të hani shumë gjëra të gjelbra. Mos u shqetësoni, Swanson ju sjell Sulforaphane nga Broccoli Sprout Extract, suplementi më i mirë i sulforafanit me vlerën më të mirë. Ky suplement sulforafan përmban pluhur brokoli BroccoPhane® me nivele të garantuara të lëndës ushqyese kryesore kryesore të brokolit. Sulforafani rrit aftësinë antioksiduese të trupit tuaj dhe mbështet shëndetin e lëkurës dhe funksionin njohës.

Përshkrim i produktit

  • Rrit kapacitetin detoksifikues të mëlçisë
  • Mbështet mbrojtjen e trupit kundër stresit oksidativ dhe dëmtimit të qelizave
  • Ofron mbështetje antioksiduese

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë vegjetariane në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

1 Capsule

1 Capsule % Daily Value
Sulforaphane (from BroccoPhane® broccoli sprout concentrate standardized to 0.4% sulforaphane) 400 mcg

Back to Top
Product has been added to your cart